ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ενδυναμώνοντας τις αθλήτριές μας

Την ενδυνάμωση των παικτριών έχει αναλάβει ο Χρήστος Μπλάντος που ανήκει στην ομάδα των προπονητών μας και η εκγύμναση των αθλητριών γίνεται στο ιδιόκτητο υπερσύγχρονο γυμναστήριό του, το ” Εν Δυνάμει” που βρίσκεται στην πόλη των Γρεβενών.

Εξειδικευμένη Εκπαίδευση: 

Οι προπονητές και οι παίκτριες έχουν εξειδικευμένη κατάρτιση σχετικά με τις ανάγκες και τις επιδόσεις γυναικείων αθλητικών ομάδων.
 

Ίσες Ευκαιρίες:

Εξασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες στον τομέα της χρηματοδότησης, της προώθησης και της δημοσιότητας.

 

Ομαδικό Πνεύμα:

Η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η ενθάρρυνση της αλληλο υποστήριξης και αλληλοβοήθειας αποτελούν σημαντικά στοιχεία για τη δημιουργία θετικού ομαδικού περιβάλλοντος.

 

Ιατρική Φροντίδα:

Οι παίκτριες έχουν πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα που λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναικείας φυσιολογίας. Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Ιατρός Δρ Λιάντσης Αθανάσιος και ο Ειδικός Παθολόγος Ιατρός κ. Μαγιάννης Κωνσταντίνος, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στέκονται στο πλευρό της ομάδας σε όλη την πορεία της.

 


 Ανάπτυξη Νεανίδων:

Προγράμματα ανάπτυξης για νεανίδες είναι διαθέσιμα για την προώθηση του αθλήματος.


 Προώθηση Πολυπολιτισμικότητας:

Η ομάδα προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και αντανακλά την ποικιλομορφία των παικτριών.

Υποδομές και Εξοπλισμός:

Κατάλληλες προπονητικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός εκγύμνασης είναι διαθέσιμα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των παικτριών.

 
Ασφάλεια:

Δίνεται έμφαση στην ασφάλεια των παικτριών, λαμβάνοντας υπόψη και τις ειδικές ανάγκες του γυναικείου σώματος.

 
Ευαισθητοποίηση:

Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα όπως η ισότητα των φύλων και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο είναι στο επίκεντρο της ομάδας.