ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Το Προεδρείο της  Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών του Α.Σ. ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Αναστάσιος Τσιρίκας

Πρόεδρος

Ο Αναστάσιος Τσιρίκας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η καταγωγή του είναι από το Κοσμάτι Γρεβενών και εργάζεται στη Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Γρεβενών, ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών. Διατέλεσε Αντιπρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου στο διάστημα 2014-2019. Η κοινωνική του δράση στην τοπική κοινωνία είναι έντονη καθώς είναι μέλος σε τοπικούς Συλλόγους και Επιτροπές. Είναι απόφοιτος του ICBS Thessaloniki Business School ενώ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του υπήρξε στέλεχος επιχειρήσεων ιδιωτικού τομέα. Κατά τη στρατιωτική του θητεία απέκτησε το βαθμό Έφεδρου Αξιωματικού. Η προσφορά του στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της ομάδας Α.Σ. Σειρήνες Γρεβενών συντέλεσσαν σημαντικά στην επιτυχή της πορεία.


Iσαάκ Ισαακίδης

Αντιπρόεδρος

Η καταγωγή του είναι από το Μεγάλο Σειρήνι και το Φελλί Γρεβενών. Αστυνομικός στο Επάγγελμα, με χρόνια Συνδικαλιστική Δράση σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο.
Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Γρεβενών.
Έχει έντονη πολιτιστική και αθλητική δράση.
Διατέλεσε πρόεδρος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Σειρήνας από την ίδρυση της 2017 μέχρι το 2022.
Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της γυναικείας ομάδας ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ καθώς και Γεν. Γραμματέας της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών (στίβος).
Παντρεμένος, με τρία παιδιά τα οποία έχουν ενασχόληση με τον αθλητισμό, Στίβο και Ποδόσφαιρο.


Κανούτα Ανδρομάχη

Γενικός Γραμματέας

Η Ανδρομάχη Κανούτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο Γερμανίας. Το 1994 βρέθηκε στην Ελλάδα για τις σπουδές της και από το 2002 ζει μόνιμα στα Γρεβενά. Είναι καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας, παντρεμένη, με δύο παιδιά 16 και 15 ετών, τα οποία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά. Είναι Πρόεδρος της εταιρίας Κανούτα Α. – Παππάς Δ. Ο.Ε.


Τέλιος Δημήτρης

Ταμίας

Ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και μέλος του Προεδρείου. Ο Δημήτρης Τέλιος εδώ και μία δεκαετία είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στα Γρεβενά και στα Ιωάννινα, ενώ στο παρελθόν έχει απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως στις πωλήσεις.Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής και μιλάει αγγλικά.


Μπαλντούμης Γιώργος

Γενικός Αρχηγός

Κατάγεται από το Μεγάλο Σειρήνι Γρεβενών. Αστυνομικός στο Επάγγελμα, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας από την ίδρυσή της προσφέροντας με απαράμιλλη αφοσίωση σε όλα τα επίπεδα.


Γιάτσιος Παναγιώτης

Ειδικός Γραμματέας


Ισπογλίδης Παντελής

Έφορος

O Παντελής Ισπογλίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ποντινή Γρεβενών και είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Fatjiola Lekai. Eργάζεται στην εταιρεία ΓΕΩΕΛΛΑΣ. Έχει δύο παιδιά, την Σοφία και τον Λευτέρη, η Σοφία είναι αθλήτρια στις Σειρήνες Γρεβενών.