Κατηγορία: Uncategorized

by SEIRINES / ons 10 Αυγούστου, 2023

Ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ελένη Μουρατίδου

Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ελένη Μουρατίδου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Ελένη Μουρατίδου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!
by SEIRINES / ons 26 Ιουνίου, 2023

by SEIRINES / ons 24 Ιουνίου, 2023

Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Αναστασία Αγγελίδου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Αναστασία Αγγελίδου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!
by SEIRINES / ons 23 Ιουνίου, 2023

Με τον Χρήστο Καλύβα στην Α’ Κατηγορία θα συνεχίσουν οι Σειρήνες.Οι Σειρήνες βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Χρήστο Καλύβα! Ο Χρήστος Καλύβας στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του συλλόγου, πανηγύρισε το Πρωτάθλημα και την
by SEIRINES / ons 23 Ιουνίου, 2023

Ανανέωση συνεργασίας

Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη Μαρία Τάσιου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Μαρία Τάσιου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!