ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΡΕΑ 1-1

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΡΕΑ 1-1

17 Δεκεμβρίου, 2023

Σημαντικός βαθμός για τις Σειρήνες απέναντι στη ΡΕΑ!

Η ΡΕΑ ήρθε ως φαβορί στα Γρεβενά και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά την εστία μας με την ομάδα μας να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους χωρίς όμως αποτελέσμα!

Η ΡΕΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο 31’ με την Ματέους ενώ νωρίτερα ο διαιτητής αρνήθηκε καταφανέστατο πεναλτι στην ομάδα μας σε σπρώξιμο της Κελεμενι στην μικρή περιοχή!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σειρήνες μπήκαν ψυχομένες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 54’ με κοντινό πλασέ της Dorcas ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής αρνήθηκε και δεύτερο πεναλτι στην ομάδα μας αγνοώντας και την υπόδειξη του επόπτη!

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με την ΡΕΑ να απειλεί με μακρινά σουτ ενώ είχε και ένα δοκάρι με την Ματέους με την ομάδα μας να απειλεί κυρίως με την Situma χωρίς όμως να καταγράφει κλασική ευκαιρία με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Αρχική 11αδα: Μπουρτουνη(Τ), Δάδιου, Φραγκοπούλου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Κελεμενι, Dorcas, Κωσταρέλα, Situma, Βλάχου, Τάσιου

Αλλαγές: Μπούκα, Μπόζιαρη, Αμαραντίδου

Ευχόμαστε περαστικά στις αθλήτριες μας Αγγελίδου και Μπουρτούνη που τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών και τις περιμένουμε να επιστρέψουν σύντομα κοντά μας πιο δυνατές!