ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μας ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ αντιπροσωπεύει την αιχμή της αθλητικής προόδου και της αφοσίωσης στο παιχνίδι από την ίδρυσή της. Η πορεία μας στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου έχει γράψει μια σειρά από σημαντικές στιγμές και επιτυχίες.


Ίδρυση και Πρώτα Βήματα

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να δώσει στις γυναίκες την ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Τα πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις αλλά η αφοσίωση και η προσπάθεια των παικτριών και του προπονητικού επιτελείου έδωσαν τους καρπούς τους.


Επιτυχίες και Πρωταθλήματα

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική Κατηγορία της περιόδου 2022-23  η ομάδα τερμάτισε αήττητη στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 44 βαθμούς έναντι 36 βαθμών της δεύτερης θέσης που κατέκτησε η Δόξα Δράμας και κατέκτησε τη θέση της στην Α’ Εθνική και έκανε το όνομά της γνωστό σε όλη τη χώρα. Σημειώνοντας 32 γκολ σε 16 αγώνες ενώ δέχθηκε μόνο 4. Στην έδρα της, στα Γρεβενά όχι μόνο δεν έχασε βαθμούς αλλά διατήρησε και απαραβίαστη την εστία της.   Αυτές οι επιτυχίες ενίσχυσαν το κύρος μας ως μια από τις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου περιοχή μας και  μία από τις τρεις που υπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία σε ολόκληρη την περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης. 


Μέλλον και Ανάπτυξη

Δίνουμε τη μάχη με σύμμαχο την  αγάπη του φίλαθλου κόσμου, το πάθος για διάκριση που έχει η ομάδα, τη δύναμη που βγάζουν στα γήπεδα οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και σύσσωμη η διοίκηση. Στοχεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, την εκπαίδευση νέων αθλητριών και την προαγωγή του αθλήματος. Η αφοσίωσή μας προς το παιχνίδι και η πίστη μας στην αξία της ομαδικότητας θα συνεχίσουν να μας καθοδηγούν.

Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους φίλους, τους υποστηρικτές και τα μέλη που μας έχουν στηρίξει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες αξέχαστες στιγμές στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου.